tirsdag 13. mai 2014

Boken på vent

Det er allerede tirsdag og tid for boken på vent
 
Min bok denne uken er En sang fra fortiden av Katherine Webb.
 
Jeg har lest arven og den likte jeg godt, mens både det du ikke ser og en sang fra fortiden står på vent i hylla.
 For 14 år gamle Mitzy Hatcher består tilværelsen mest  av husarbeid og ensomme vandringer langs havet.  Men da den berømte maleren Charles Aubrey flytter inn i  nabohuset med sin marokkanske elskerinne og deres to døtre, øyner Mitzy en fremtid hun ikke trodde eksisterte.

Aubrey ber henne sitte modell,  og i  løpet av tre hektiske somre slutter Mitzy å se på ham med barnets uskyldige beundring. I stedet overtar et besettende og uregjerlig begjær....

Mange år senere forhekses gallerieieren Zach av tiltrekningskraften i Charles Aubreys førkrigsportretter. Trangen til å bli kjent med modellene og miljøet leder Zach til en landsby i Dorset. Her starter jakten på hva som egentlig skjedde mellom Mitzy og Aubrey for 60 år siden.7 kommentarer:

 1. Det hørtes ut som en typisk Webb bok :-) Jeg blander både henne og en til (som jeg selvfølgelig ikke kommer på nå) sammen med Kate Morton. Når lånerne enten bare husker tittel eller forfatter går det litt på halv toll med hvem som har skrevet hva :-) Det betyr ikke at ikke jeg liker bøkene, jeg synes bare de er så like hverandre :-) Ønsker deg en fin dag, Lene!

  SvarSlett
 2. Du har å glede deg til, denne her var veldig bra :)

  SvarSlett
 3. Enig med Tine. Skrev foressten omtale på bloggen min en gang.

  SvarSlett
 4. Dette er en forfatter som jeg har litt dårlig samvittighet for fordi jeg ikke har lest bøkene enda, men de står der klar i hyllen, så en dag...

  SvarSlett
 5. Har ikke lest noe av Webb, men lurer på om jeg kjøpte denne på Mammutsalget.. Kos deg.:)

  SvarSlett
 6. Minner litt om Lolita - iallefall delar av tematikken... Har ikkje lese Webb, men lest fleire gode omtalar. God fornøyelse :-)

  SvarSlett
 7. Denne forfatteren er ny for meg, tusen takk for tipset :)

  SvarSlett