torsdag 3. oktober 2013

Eplepai

 
 
I går bakte sønnen min og jeg eplepai. Jeg har vært så heldig å fått epler av ei jeg jobber sammen med
 
250 g hvetemel
125 g sukker
125 g margarin
2 ts bakepulver
1 egg
 
Fyll: 2 store epler
2,5 dl vaniljesaus
 
Mel og margarin smuldres
Tilsett sukker og bakepulver og tilslutt egg. Kna til en smidig deig.
Klem det meste av deigen ned i en paiform. Skjær opp eplene i tynne skiver og fordel utover. Hell deretter på vaniljesausen.
Resten av paideigen rullet jeg ut og delte i strimler og la over.

225 grader i 30 min

Bildene er dårlige, men kaken smakte veldig godt og veldig enkel å lage


 


5 kommentarer:

  1. Mmm, den så kjempegod ut=) Koselig å bake sammen med barna=) Vibeke

    SvarSlett
  2. Denne så knallgod ut!! Skal skrive ned oppskriften....og ta en sjekk på
    eplene i hagen når det blir oppholdsvær her:))
    God helg til deg og dine!
    Klem fra Janne

    SvarSlett
  3. Hei igjen:)
    Skriver i vei her på oppskriften...men ser at eggene skal i til slutt, hvor
    mange da???

    SvarSlett
  4. Det skal være ett egg. Har rettet det opp i oppskriften.. Takk for at du gjorde meg oppmerksom på det. Kos deg med kaken :)

    SvarSlett