tirsdag 28. mai 2013

Boken på vent


Tirsdag og boken på vent hos Beathe
 
Ja da er det tirsdag og det har vært nok en hektisk tirsdag. Rett fra jobb og til min sønns to første fotballkamper. Endelig tid for å slappe av etter en lang dag.
 
Her kan du se hvilke bøker andre har på vent
 
 
Boken jeg vil vise i dag er
 
Kunsten å høre hjerteslag av Jan-Philip Sendker
 


Tin Win er en vellykket advokat i New York, og når han en dag bare forsvinner uten å etterlate seg spor, sitter familien igjen med en rekke ubesvarte spørsmål.  Fire år senere finner de et kjærlighetsbrev Tin Win en gang skrev til en burmesisk kvinne, men som han aldri sendte. Datteren Julia bestemmer seg for å løse mysteriet og reiser til farens hjemland Burma. Hun kommer til landsbyen Kalaw, der hun treffer en mann som hevder at han kjenner faren hennes, og som på forunderlig vis også synes å ha kjennskap til Julia selv. Han forteller en kjærlighets historie som nesten er for utrolig til å være sann.
4 kommentarer:

 1. Denne boken er jeg spent på, har hørt mye fint om den:) Ønsker deg en fin kveld:)

  SvarSlett
 2. Denne boka har ikke jeg hørt om, men den kan jeg tenke meg å lese=) Kjenner igjen at dagene er travle!!! Noen ganger gleder jeg meg til å bli pensjonist!!! Håper du har det bra=) Vibeke

  SvarSlett
 3. Denne har jeg hørt mye bra om, så det kan godt hende jeg plukker opp den en dag.:)

  SvarSlett
 4. Som Beathe og Anita har jeg hørt mye bra om denne boken! Sikkert bare å glede seg! Jeg ble i det minste super nysgjerrig.

  SvarSlett