lørdag 2. september 2017

oppsummer august 2017

Da er august  allerede over og høstmåneden september er  godt i gang.
Merker at det har blitt kaldere på morgningen og kvelden og mye mørkere. Heldigvis kan høsten være en fin tid for lesing og turer i skog og mark, så håper på en fin høst :)

Denne måneden ble det 4 bøker og en lydbok Jeg har fått gått flere fine turer og vært på to loppemarked hvor jeg har funnet flere fine skatter.


Bøker lest/hørt:
1. Leah Flemming, Postkortet
2. Santa Montefiore, Toner av kjærlighet og krig
3. S.K. Tremayne, Ildbarnet
4. Kristin Harmel, Når vi møtes igjen(lydbok)
5. Victoria Hislop, Postkort fra Hellas


I helgen fant jeg mange bøker  i serien en pingles dagbok  og en doktor proktor bok til sønnen min på loppis. Han fikk og en nattbord som jeg skal male. Etter loppisen ble det en kafetur til byen med kjæresten min , og på kvelden koste sønnen min og jeg oss med reker.

Det ble også tre bøker til meg
1. Cecilia Samartin, Drømmehjertet.
2. Hilary Boyd, Den dagen du kom tilbake
3. Lucy Clarke, Den du ikke var

Drømmhjertet har jeg lest før. Fikk den i gave og likte den veldig godt. Desverre lånte jeg den bort og fikk den aldri tilbake. Så endelig står den i bokhylla igjen.

1 kommentar:

  1. Jeg har lest tre av de bøkene du har lest, og to av de du har kjøpt. Ser at du har en ny bok av Kristin Karmel, som jeg ikke har sett. Den må jeg lese. Har lest en bok av henne, som var veldig bra.(I farten husker jeg ikke tittelen). Ha en fin lese-september!

    SvarSlett