fredag 31. juli 2015

Oppsummerin Juli!Da er allerede juli over og på mandag begynner jeg på jobb  igjen. Sommerferien har gått fort, selv om vi har hatt mange rolige og late dager pga litt ustabilt vær, og lite varme. Men vi har også kost oss masse. Noe av det vi har gjort i ferien finner du HER og HER
 Det har ikke blitt noe rekord lesing denne sommeren, men noen bøker har det blitt


Bøker lest:
1. Siri Hustvedt, Sommeren uten menn (lydbok)
2. Gert Nygårdshaug, Eclipse i mai
3. Marit Christensen, Moren-historien om Wenche Behring Breivik
4. Lisa Jewell, Barndomshjemmet
5. Kari Nygård, Det frosten tok
6. Sara Jio, Morgengry
7. Britt Karin Larsen, Som steinen skinner
8. Jeff Kinney, En pingles dagbok
9. Astrid Lindgren, Krigsdagbøkene 1939-1945
10. Edvard Hoem, Mors og fars historie

Nye bøker i bokhylla: 3

4 kommentarer:

 1. Skal si du har fått tid til et fint knippe bøker i feriemåneden også. Hoem og Nygård er de to jeg har lest av dem. Har Eclipse i mai på lur, takk for påminnelse om å lese den :) God helg!

  SvarSlett
 2. Ti bøker er mange bøker i juli. Kun Hoems bok har jeg lest, men det er flere jeg kunne tenke meg å lese. F eks Britt Karin Larsen som jeg har lest mye bra om. Håper ikke overgangen til jobben etter feriedagene blir altfor strevsomt - det er jo denne sommeren vi nordmenn venter på og svisj så lakker det mot slutten. Jeg håper på fine august og september dager.

  SvarSlett
 3. For en flott liste! Av disse har jeg lest "Det frosten tok", og den syns jeg var fantastisk. Håper du får en like flott lesemåned i august :)

  SvarSlett
 4. Du har da fått lest en del. Har ikke lest noen av disse faktisk, men skl lese Eclipse i mai snart.. Ha en fin lesemåned.:)

  SvarSlett