tirsdag 19. august 2014

Boken på vent

 

Er det allerede tirsdag... og boken på vent. Jeg henger visst ikke helt med
Slenger inn et lite innlegg
 
Min bok denne uken har jeg lånt av en kollega. Jeg har lest Reisen hjem av samme forfatter og den likte jeg godt. eller dvs jeg hørte den på lydbok.
Jeg er veldig spent på om jeg vil like denne like godt.

Ser for meg at dette er en lettlest og ikke alt for dyp bok
 
Lori Lansen- Livet tilbake
 

Mary er 43 år og veier 142 kg og sitter i sin trygge sofa og venter på ektemannen Jimmy. I morgen skal de feire sølvbryllup.
Mens hun venter tenker hun på matmonstret som alltid har styrt henne. På de to barna hun mistet. På den senile moren. På cruiset som hun hadde billetter til, men ikke våget å reise på. Men Jimmy kommer ikke hjem, og etter noen dager finner hun et brev.
Mary har bare en mulighet og det er å finne ektemannen. Hun forlater Canada og reiser til California. Underveis forstår hun hvordan livet har tatt henne, og hvordan hun skal ta livet tilbake9 kommentarer:

 1. Dette er en mangfoldig bok, vel verdt å lese , om den ikke er den beste. Likte Reisen hjem mye bedre.

  SvarSlett
 2. Jeg likte Reisen hjem godt da jeg leste den. Spent på å høre hva du synes om denne, som jeg ikke har lest.

  SvarSlett
 3. Så kjekt å bli minnet på denne, den har stått en stund på vent her hos meg så den burde jeg absolutt fått lest snart. Ønsker deg en fin kveld:-)

  SvarSlett
 4. Denne har jeg ikke lest enda- jeg klarte bare ikke å ta i hus ei bok med så smakløs framside...
  Nå har den jo kommet som pocket også, med et helt annet og MYE finere cover, så den står på leseønskelista mi allerede, det tar bare litt tid ;o)

  SvarSlett
 5. Lurte litt på denne for en stund siden, men så leste jeg om noen som ikke var helt fornøyd. Men det kan hende jeg hadde likt den bedre. Spennende etterhvert å lese hva du synes.

  SvarSlett
 6. Har hørt mye om denne , men tror ikke den blir prioritert hos meg. Kos deg .:)

  SvarSlett
 7. Har lest et par bøker av Lori Lansens, men ikke denne. Blir spennende å høre hva du syns om den når du har lest den :)

  SvarSlett
 8. Den hørtes bra ut :-) Ha en fin dag!

  SvarSlett