mandag 16. desember 2013

Boken på vent!

 
Da er det tirsdag 17 desember. Ukene mot jul har bare flydd avgårde
 Denne leste jeg nylig om og fant ut at denne vil jeg lese i romjulen. Flere av matbutikkene i nærområdet har en bra utvalg av Pocket bøker, så det er lett å få med seg en bok sammen med mathandlingen :)
11 noveller. Her finner vi familiehemmeligheter, gåtefulle herskapshus på den engelske landsbygda- noe litt mysteriøst og noe veldig humoristisk

6 kommentarer:

 1. Denne har jeg også sett på dagligvarebutikken men har ikke tatt den med meg enda, her har de også et ganske så bra utvalg i bøker.Du må ha en fortsatt fin førjulstid selv om det mest sannsynlig blir travelt:-)

  SvarSlett
 2. Jeg skal jammen slenge et blikk bort i bokhyllen neste gang jeg kjøper melk og brød. Jeg har allerede lest to julenovellesamlinger i høst, men denne her rommer mange av mine favorittforfattere, så denne legger jeg gjerne til desemberlesningen. Siden jeg skal begynne med shoppestopp i 2014 blir det vel siste sjansen til å være "spontan" og "sløsete", neste år blir det biblioteket for alle penga :)

  SvarSlett
 3. Denne så kjekk ut :) Skal selv prøve meg på min først novellesamling når jeg bare får den i posten ;)

  SvarSlett
 4. Så fint med et variert utvalg av noveller! Denne skal jeg se etter neste gang jeg er i butikken. Ha en fin uke videre :)

  SvarSlett
 5. Denne står også på min liste over bøker jeg har lyst til å lese i julen. Jeg har egentlig to novellesamlinger med. Men en trenger for så vidt ikke å lese alle novellene etter hverandre :-) Jeg ser frem til spesielt de to novellene av Diane Setterfield og Jamie Frost. Ønsker deg en riktig fin dag!

  SvarSlett
 6. Høres ut som en fin liten samling dette. Kos deg.:)

  SvarSlett