tirsdag 2. oktober 2012

Tirsdag og boken på vent(18) hos Beathe


http://beathesbokhylle.blogspot.no/2012/10/boken-pa-vent-18-blodrd-vei.html

Denne boken har jeg vunnet på giveaway for en stund siden. Høres veldig spennende ut. Dette er andre frittstående bok om politiinspektør Karin Adler. Har ikke lest den første heller, så kanskje jeg må skaffe meg den først :)
En skoleklasse på tur gjør et uhyggelig funn ved den gamle Offersteinen i Marstrand: De finner et hodeløst kvinnelik kledd i middelalderdrakt. Kvinnen har tilhørt en gruppe som driver med rollespill. Kort tid etter får en av byens eldre damer sitt livs sjokk når hun oppdager et kvinnehode på en gjerdestolpe i hagen.
Kriminalinspektør Karin Adler og hennes kolleger frykter at de står ovenfor flere bestalialske mord, da det viser seg at hode og kroppen ikke hører sammen.4 kommentarer:

 1. Denne har jeg på ønselisten min men har ikke fått med meg at det er bok nr 2,dette må jeg undersøke.Den virker veldig spennende og det passer jo bra nå i Oktober måned. Ha en fin kveld, Lene:-)

  SvarSlett
 2. Hm, en ny krimforfatterinne for meg. Virker spennende. Skal sjekke ut denne en dag!

  SvarSlett
 3. Så spennende og litt grotesk denne hørtes ut:) Skulle ha vært på Oktoberlisten min idag, men da har jeg jo noe å glede meg til utover vinteren:) Ha en fin kveld:)

  SvarSlett
 4. Jeg sier meg enig i de andre; denne boken høres spennende ut :)

  SvarSlett