tirsdag 19. juni 2012

Kino

I dag skal jeg på kino og se Snow White and the Huntsman
En jeger (Chris Hemsworth) blir befalt av den onde dronningen (Charlize Theron) å ta Snøhvit (Kristen Stewart) med ut i skogen for å drepe henne, men bestemmer seg for å la henne leve. Sammen slår de tilbake mot den onde tyrannen.

I det episke actioneventyret Snow White and the Huntsman spiller Kristen Stewart (Twilight) den eneste personen i landet som er vakrere enn den onde dronningen (Oscar-vinneren Charlize Theron). Dronningen ønsker å kvitte seg med konkurransen, men den onde herskerinnen hadde ikke regnet med at den unge kvinnen er klar for å slå tilbake. Snow White har blitt godt trent i krigens alle kunster av jegeren (Chris Hemsworth, Thor) som var sent ut for å ta livet av henne. Sam Claflin (Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides) spiller prinsen som i lang tid har vært betatt av Snow Whites skjønnhet og styrke.


Regi: Rupert Sanders
Genre: Action / Drama / Eventyr
Skuespillere: Charlize Theron, Kristen Stewart, Chris Hemsworth, Ian McShane, Sam Claflin, Ray Winstone, Stephen Graham, Toby Jones, Bob Hoskins, Lily Cole, Eddie Marsan, Sam Spruell
Nasjonalitet: USA
Språk: Engelsk
Lengde: 2 t. 7 min.

3 kommentarer:

 1. Åh, det blir sikkert kjempebra! Du får kose deg så innmari :)

  SvarSlett
 2. Det blir nok bra,kos deg på kino:)
  Klem

  SvarSlett
 3. Nå har begge døtrene mine vært og sett denne på kino, og likte den veldig godt. Selv gleder jeg meg skikkelig til å se den, den yngste sa det var en fantastisk film :)

  SvarSlett