lørdag 2. april 2016

Oppsummering mars 
Da er allerede mars over. Selv om jeg har hatt noen feriedager, har det dessverre ikke blitt så mye ekstra lesetid.  Men 9 bøker har det blitt. Det har også denne måneden blitt lite bloggtid. Håper å få prioritert mere blogging i april.
 Jeg er glad i å lese om kvinners historie. Så koste meg ekstra med boken om Jane Austen og de to bøker om Anna Ramus som var prestefrue i mitt distrikt under svenskekrigen i 1716.  Beatrice og Benedikt, og Maorienes sang, som også handler om kvinners liv likte jeg også veldig godt
Bøker lest/hørt:
1.Sarah Lark, Maorienes sang
2. Helen Lefroy, Jane Austen
3. Silvia Henriksdottir, Djevelen kan ikke lese
4. Erika Swyler, De druknedes bok
5. Marina Fiorato, Beatrice og Benedikt(lydbok)
6. Jørn Lier Horst. Bunnfall
7. Jo Nesbø, Hodejegerne(lydbok)
8. Berit Sagen Ramsfjell, Fru Anna Ramus
9. Berit Sagen Ramsfjell, Fru Anna Ramus 2 -Stengt sinn3 kommentarer:

 1. Vel overstått påske! Selv holder jeg på med siste del av vinterferien som gikk i ett med påskeferien i år. Skal bli godt å komme i gang med våraktiviteter med barna nå, det kjenner jeg.
  Av bøkene dine i mars har jeg lest Beatrice og Benedict, den likte jeg godt. Hodejegerne har jeg og lest, men det er lenge siden :)
  Hvis du liker romaner om kvinneskjebner kan jeg anbefale Den hvite byen og Der fire veier møtes, kjempegode romaner hver på din måte :) Ønsker deg en fin lesemåned i april!

  SvarSlett
 2. Hei. Jeg har vel bare lest Bunnfall av dine (tror jeg har lest den , har den i hylla i alle fall) ; har Den druknedes bok liggende også. Ha en fin april.:)

  SvarSlett
 3. Har ikke lest noen av bøkene du har lest. Men det betyr ingenting. Heller positivt med hensyn til påstanden om at vi bokbloggere er flokkdyr. Som er i forlagenes lomme. Ni bøker; det er mange bøker. Lykke til med lesemåneden april.

  SvarSlett