tirsdag 1. mars 2016

Oppsummering februar


Ja da er vi allerede i gang med en ny måned. Jeg er fornøyd med februar som lesemåned. Flere gode bøker denne måneden, og flere nye bekjentskaper i Maja Lunde, Harper Lee og Linn Ullmann. Har ikke kommet i gang med noen 1001 bøker i 2016 enda, så må prøve å ha som mål å lese en i mars. 
Bøker lest/hørt:
1. Britt Karin Larsen, Slik treet faller
2. Britt Karin Larsen, Kaldere mot natten
3. Maja Lunde, Bienes historie(lydbok)
4. Jørn Lier Horst, Nattmannen
5.Harper Lee, Sett ut en vaktpost(lydbok)
6. William Shakespeare, Hamlet(lydbok nrk radioteateret)
7. William Shakespeare, Romeo og Julie (lydbok nrk radioteateret)
8. Linn Ullmann, De urolige(lydbok)

Jeg har så vidt begynt på boka Maorienes sang av Sarah Lark. Ble lite lesing i helgen.Nye bøker i bokhylla:
1.Nina George, Det litterære apotek
2. Jodi Picoult, Historiefortelleren
3. Lucy Clarke, Jeg glemte deg aldri
4. Iona Grey, Brevet til Stella
5. Leah Fleming, Postkortet

6 kommentarer:

 1. Jeg har lest bare Linn Ullmanns bok av disse. Har ikke lest noe av Britt Karin Larsen enda. Er nok en av få som ikke har lest disse! Av de nye bøkene dine har jeg lest tre. God lesemåned i mars! Og så håper vi på våren.

  SvarSlett
 2. Har lest Ullmanns og Lundes bok av dine. Har også Larsen sine i hylla, men når skal jeg få lest dem ? Hm.. Ha en fin lesemåned du og.:)

  SvarSlett
 3. Ser du har hatt en fin og travel lesemåned. Jeg har lest 4 av dine bøker. Takk for tips om radioteater, skal komme meg gjennom litt mer Shakespeare på denne måten :)

  SvarSlett
 4. Jeg har ikke lest noen av disse og du har lest mye variert ser jeg:) Du har lest oppfølgeren til Harper Lee. I år har jeg bestemt meg for å lese Drep ikke en sangfugl for nå er det på tide å lese den. Bare grugleder meg for har hørt så mye bra om den så da blir man skeptisk også:)

  SvarSlett
 5. Jeg har helt glemt av oppsummeringen, men det gjorde jeg også i sist måned. Så jeg må ta meg selv i nakken litt, kjenner jeg :-)
  Bøkene til Britt Karin Larsen har jeg virkelig lyst til å lese. Bienes historie har jeg lest, den likte jeg virkelig godt. Og Harper Lee skal jeg lese så fort det åpner seg en glipe mellom to bøker i køen :-)

  SvarSlett
 6. Så flott oppsummering. "De urolige" har jeg planlagt å lese i påsken, den er neste bok ut i lesesirkelen vår og jeg gleder meg veldig :)

  SvarSlett