tirsdag 25. juni 2013

Boken på vent

Tirsdag og boken på vent hos Beathe. Gå inn på linken vis du vil være med eller se hvilke bøker andre har på vent
 
 
Min bok på vent denne uken er 
 
Helene Uri
Kjerringer
 
Frøydis, Celeste, Ella og Jenna møtes på latinkurs. de oppdager snart at de har fått nok av menn som bruker kvinner som fotskamler. Nå vil de handle.
De bestemmer seg for å bli.....kjerringer
 
Her kan dere lese hva forlaget sier om boken:
 
 
 


10 kommentarer:

 1. Har kun lest Den rettferdige av forfatteren. Ga den en 5`er, så Kjerringer blir sikkert bra. Kos deg med boken, gleder meg til omtalen :)

  SvarSlett
 2. Den er så utrolig morsom og kul den boka! Det er bare å glede seg=) Vibeke

  SvarSlett
 3. Ah, denne bestilte jeg for ikke lenge siden og den står klar i bokhyllen! Muligens jeg bør legge den til Boken på vent-listen slik at den blir prioritert :)

  SvarSlett
 4. Har ikke lest noe Uri ennå,men har et par bøker liggende men usikker på om jeg har denne.... hmmm.... må sjekke bokhyllene tenker jeg.. Kos deg med boken når det blir dens tur:)

  SvarSlett
 5. Har ikke lest noen bøker av Uri, men har sett dem så mange ganger og tenkt at jeg må forsøke en og se om jeg liker det hun skriver.

  SvarSlett
 6. Hehe, denne likte jeg. Har herlig humor og Uri skriver godt:) Kos deg masse med den!

  SvarSlett
 7. Har sans for Uri! Så denne boka skal jeg lese snart.

  SvarSlett
 8. Denne likte jeg godt:) kos deg:)

  SvarSlett
 9. Hele Uri er en dyktig forfatter! Leste denne da den var ganske ny, og likte den ganske godt. Jeg skriver"ganske", for jeg hadde veldig høye forventninger, og det er ikke alltid bra når det gjelder bøker... "De beste blant oss" av samme dame er enda lit bedre, synes jeg ;o)

  SvarSlett
 10. Denne har jeg også lyst til å lese. Jeg liker Uri, men har ikke kommet så langt som til denne :-) Ønsker deg en fin onsdag!

  SvarSlett